PC Help

 Към заглавната страница на PC HelpТърсене


Софтуер

 

Програмно осигуряване

За коя операционна система търсите софтуер?

DOS

Windows 3x

32 битов Windows
(9x, NT, 2000)

Имаме удоволствието в сътрудничество с най-голямата българска софтуерна колекция
да ви предоставим повече софтуер от всеки друг:
Download.bg

Забележка - (почти) всичкият софтуер за DOS и Windows 3x може да работи под 32-битов Windows, но обратното не е вярно. Все пак, програма за DOS / Windows 3x, която не може да работи под Windows 9x, е рядкост. По-несъвместима със старият софтуер е Windows NT (2000 също), поради особеностите си и забраната на програмите под нея да комуникират директно с хардуера. Но тъй като е 32-битова Windows система, под нея може да работи поне 95 % от софтуера за Windows 9x.

Български софтуер

Статус на софтуера:

  • Безплатният (free) софтуер в PC Help включва всички видове софтуер, за който няма нужда да плащате. Това е както същинският безплатен софтуер (freeware), така и програмите, изискващи безплатна регистрация със заплащане по желание (user supported software), програмите, чиито автори биха искали да всеки доволен потребител да им прати пощенска картичка (postcardware) и т.н.

  • Платеният софтуер с ограничения (shareware) включва всички програми, които изискват платена регистрация, за да се ползват пълноценно без ограничения. Ограниченията могат да са както лимит на безплатната употреба, така и в деактивирани до регистрацията възможности - най-често това е запазването на файл

Назад


Webmaster